Sibila d.o.o.

travelxp

Eshte nje perkushtim. Nje perkushtim per te prodhuar me teknologjine e fundit kontent per udhetuesit e dalluar & lakmitare ne mbare globin.

LUXE.TV

LUXE TV është rrjeti i parë ndërkombëtar dedikuar eksluzivisht botës së luksit. I dedikohet gjashtë sektorëve luksi: Makinave & Jahteve, Bukurisë & Modes, Sporteve & Kënaqësisë, Imobiliareve & Dizenjo...

MUSEUM

Museum eshte nje kanal unikal i dedikuar plotesisht ndaj Artit. Programet tona jane filmuar ne teknologji 4K/Ultra HD e cila na lejon te prezantojme punen ne formen me te vertete duke pasuruar eksper...

STINGRAY ICONCERTS

Stingray iConcerts është kanali i vetëm dhe i parë dedikuar koncerteve dhe performancë live, 24 orë në ditë në 7 ditë të javës. Programi shfaq koncertet qe nuk keni parë dhe ju jep mundesinë t’i shijo...