Sibila d.o.o.
LUXE.TV

LUXE.TV

LUXE TV është rrjeti i parë ndërkombëtar dedikuar eksluzivisht botës së luksit. I dedikohet gjashtë sektorëve luksi: Makinave & Jahteve, Bukurisë & Modes, Sporteve & Kënaqësisë, Imobiliareve & Dizenjove për Shtëpi, Hoteleve & Gastronomisë dhe Bizhuterive & Orëve.

LUXE.TV është rrjeti i parë ndërkombëtar dedikuar eksluzivisht botës së luksit. I dedikohet gjashtë sektorëve luksi: Makinave & Jahteve, Bukurisë & Modes, Sporteve & Kënaqësisë, Imobiliareve & Dizenjove për Shtëpi, Hoteleve & Gastronomisë dhe Bizhuterive & Orëve.

LUXE.TV është rrjeti i parë nërkombëtar, plotësisht i prodhuar në High Definition dhe transmeton në High në Standard Definition, eksluszivisht dedikuar botës së Luksit.

LUXE.TV në fakte dhe shifra:

  • 24/7 dhe përmbajtja përtërihet cdo ditë
  • Grupet e produksionit prezantojnë në 17 qytete – kryeqytetet më të bukura në botë
  • HDTV si version plotësisht i xhiruar dhe transmetuar në HD
  • I transmetuar në Anglisht, Gjermanisht, Italiasht, Frengjisht dhe Rusisht

Formatet e vlefshme:

  • High Definition LUXE.TV HD
  • VOD
  • Mobile TV
  • Mundësi dublimi të kanalit në gjuhë tjetër.