Sibila d.o.o.

LUXE TV

LUXE TV është rrjeti i parë ndërkombëtar dedikuar eksluzivisht botës së luksit. I dedikohet gjashtë sektorëve luksi: Makinave & Jahteve, Bukurisë & Modes, Sporteve & Kënaqësisë, Imobiliareve & Dizenjo...

MYZEN TV

Jeni të stresuar? Relaksohuni me myZen.tv HD. myZen.tv HD është prograi i parë dhe i vetëm 24 orrësh muzikor, i cili ju çon në hapësira të bukura, shoqëruar nga tingujt qetësues të oqeanit, erës dhe k...

MUSEUM

Museum eshte nje kanal unikal i dedikuar plotesisht ndaj Artit. Programet tona jane filmuar ne teknologji 4K/Ultra HD e cila na lejon te prezantojme punen ne formen me te vertete duke pasuruar eksper...

AMBIANCES

Zgjohuni me lindjen e diellit mbi Oqeanin Indian. Relaksohuni pas nje dite te gjate me dritat frymezuese te polit te veriut. Udhetoni pergjate globit ne kopshtet e mrekullueshme te Japonise.

TRACE SPORT & STARS

TRACE Sport Stars eshte kanali i pare global i argetimit dedikuar jetes se yjeve te sporteve.