Sibila d.o.o.

AMBIANCES

Zgjohuni me lindjen e diellit mbi Oqeanin Indian. Relaksohuni pas nje dite te gjate me dritat frymezuese te polit te veriut. Udhetoni pergjate globit ne kopshtet e mrekullueshme te Japonise.

Ky kanal i ri permbledh pamje te mrekullueshme te cilat ndryshojne sipas stineve dhe tinguj muzikore qe i perputhen cdo rasti dhe ndjenje. Ne vjeshte, zhysni veten ne ngjyrat e mahnitshme te pyjeve Boreal te Kanadase. Ne vere, udhetoni ne shtepizen e plazhit. Ndizni zjarrin ne nje mbremje dritheruese dimri. Ka kaq shume per te zgjedhur! Nente temat tona jane gjithashtu te vlefshme sipas kerkeses: Ju mund te shijoni skenat verore ne mes te dimrit dhe stuhite e debores gjate diteve te nxehta te veres. Stingray Ambiance shoqeron shume bukur cdo moment te dites tuaj.