Sibila d.o.o.

CTC

CTC International eshte kanali i pare i argetimit Rus i cili sjell dramat, lojrat show me te jashtezakonshme ruse, popullore, skecet komike, programet edukative per femije dhe lajmet e fundit.

1+1 INTERNATIONAL

1+1 Media Group’s portfolio consists of 5 national terrestrial TV channels. 1+1 International does not contain commercial brakes and broadcasts 60% in Ukrainian and 40% in Russian language.

RTL MEDIA GROUP

Bota e MEDIA GROUP RTL

PERETZ

Peretz eshte “kanali i pare i qete argetues per te rriturit”. Audienca qe synohet per shikuesit eshte 25-49 vjec. Pikat kyce te kanalit jane humori dhe reality TV. Klipet jane ne fokus te Peretz, te...

TNT COMEDY

TNT-Comedy eshte nje version nderkombetar i kanalit Rus TNT TV, krijuar per popullaten Rusisht folese qe jeton jashte Federates Ruse, si dhe turisteve Rusisht foles ne mbare boten.

PLANETA HD

PLANETA HD eshte i vetmi kanal Rus qe transmetohet ne HD ne tere globin!

BESTSELLER

histori jete te parrezistueshme!

MOOLT

MOOLT eshte kanali i pare dhe i vetem TV i dedikuar plotesisht animimit per femije Rus.

CHANNEL ONE RUSSIA

Kanali i themeluar per informacion ne gjuhen ruse me ndikim nderkombetar Channel One Russia ofron nje programacion te larmishem miks qe perfshin lajme live

DOM KINO

Dom Kino eshte kanal i plote per te apasionuarit ndaj kinematografise Ruse.

MUZIKA PERVOGO

Muzika Pervogo prezanton tere spektrin e muzikes modern Ruse...

VREMYA

Vremya eshte kanal unikal biografie i cili tregon mbi jeten e njerezve te...

TELECAFE

Telecafe eshte nje kanal mbi ushqimin si element prestigji dhe burimi kenaqesie estetike; eshte nje kanal per ata qe e shikojne ushqimin si art.

CAROUSEL

Carousel eshte nje kaleidoskop vibrant me shfaqet me te mira edukative, filmat me te mire vizatimore, kuize argetuese dhe lojra.