Sibila d.o.o.

BESTSELLER

histori jete te parrezistueshme!

Bestseller eshte nje rrjet televiziv premium ne gjuhen Ruse i cili transmeton drama origjinale te paraqitura, seri te gjate bestselling dhe filmat me te mire fitues cmimi te te gjithe zhanerave.