Sibila d.o.o.
CTC

CTC

CTC International eshte kanali i pare i argetimit Rus i cili sjell dramat, lojrat show me te jashtezakonshme ruse, popullore, skecet komike, programet edukative per femije dhe lajmet e fundit.

CTC International eshte kanali i pare i argetimit Rus i cili sjell dramat, lojrat show me te jashtezakonshme ruse, popullore, skecet komike, programet edukative per femije dhe lajmet e fundit.

Versioni nderkombetar i CTC eshte me i miri qe mund te shikohet nga tre kanalet e grupit "CTC Media": CTC TV, Domashniy (TV Shtepiak) dhe televizioni Peretz (Pepper).
Perqendrimi ndaj argetimit e ben CTC International te rradhitet si nje nga programet me te shikuara.

CTC International ofron nje miks midis prodhimeve Ruse dhe programeve nderkombetare per audiencen qe ka si target, shikuesit e moshave 6-54 vjec, vecanerisht audience e te rinjve. Gama e gjere e familjeve te orientuara drejt kontentit te argetimit serialeve dhe shfaqeve komike jane te pelqyera nga femijet dhe prinderit e tyre. Te vecantat e CTC jane me te shikuarat serialet, komedite, lojrat – show, dokumentaret, stil i jetes dhe shfaqet muzikore:

Serite me popullore Ruse:
CTC Media punon me kompanite prodhuese lider Ruse te kontentit TV. CTC transmeton si serialet e licensuara dhe situatat komike si The Nanny/Dadoja ("Моя прекрасная няня"), Who rules in this house/Kush komandon kete shtepi? ("Кто в доме хозяин?", i cili eshte versioni Rus i Who's the Boss?/Cili eshte shefi), Born not pretty/Lindur por jo i/e bukur ("Не родись красивой", bazuar ne telenovelen Kolumbiane Yo soy Betty, la fea, njohur ne Anglisht si Ugly Betty/E shemtuara Betty) dhe serialet origjinale Ruse dhe situatat komike si, te varfer sa Nastya ("Бедная Настя"),Cadets/kadetet ("Кадетство"), Daddy's Daughters/Vajzat e babait ("Папины дочки”).

Shfaqet me popullore Ruse:
Midis shfaqeve me te sukseshme: What Not to Wear/Cfare nuk duhet te veshesh ("Снимите это немедленно") - stil, The Brainiest/Me te Zgjuarit ("Самый умный") - children's quiz show/shfaqet kuiz te femijeve, Historite ne detaje ("Истории в деталях") - infoargetim, Galileo ("Галилео") - infotargetim, Thank God You're Here/Fale Zotit je ketu ("Слава Богу, ты пришел!") - komedi, Filma ne detaje ("Кино в деталях") - infoargetim, You go, teens/Forca adoleshente! (Даёшь молодёжь!).

… e shume me teper !

Ju urojme ndjesi te kendshme me CTC International!