Sibila d.o.o.

DOM KINO

Dom Kino eshte kanal i plote per te apasionuarit ndaj kinematografise Ruse.

Trajton shikuesit me veprat me te mira te drejtoreve Ruse, blockbusters, filmat qe kane fituar cmime ne festivalet nderkombetare, filmat klasike Ruse, filmat e rinj artistike dhe serite e fundit TV.

http://eng.1tvrus.com/demo/