Sibila d.o.o.

MOOLT

MOOLT eshte kanali i pare dhe i vetem TV i dedikuar plotesisht animimit per femije Rus.

Moolt eshte nje kanal i sigurt per audiencat e vogla pa dhune apo kontent agresiv. Grupmosha target 1.5-6 vjec, fokusohet ne krijimin e nje qendrimi pozitiv ndersa argeton dhe eudukon audiencat e vogla.