Sibila d.o.o.

MUZIKA PERVOGO

Muzika Pervogo prezanton tere spektrin e muzikes modern Ruse...

Muzika Pervogo prezanton tere spektrin e muzikes modern Ruse – nga pop ne rokun klasik dhe stilet trendi te rinise te provuara si hite ne kohe. Shikuesit shikojne videot me te mira, koncerte live, listen e kengeve hit, pa ndalim, ne imazh te pakrahasueshem cilesie dixhitale.

http://eng.1tvrus.com/demo/