Sibila d.o.o.

PLANETA HD

PLANETA HD eshte i vetmi kanal Rus qe transmetohet ne HD ne tere globin!

Kanali po con televizionin etnik ne nje nivel tjeter. Shfaq argetim e kontent faktual premium, shoqeruar me figurat dhe tingujt per nje eksperience me te vertete impresionuese. Kanali mbeshtetet ne librarine e tij me kontent origjinal nga kanale lokale shume te suksesshem si My Planet, Nauka 2.0, Istoriva, T24, LivePlanet (lancuar ne 1 Mars 2015).