Sibila d.o.o.

TELECAFE

Telecafe eshte nje kanal mbi ushqimin si element prestigji dhe burimi kenaqesie estetike; eshte nje kanal per ata qe e shikojne ushqimin si art.

Historia e produkteve te ushqimit, shijet ekzotike te vendeve dhe epokave te ndryshme, lajme te fresketa mbi dizenjimin e ushqimit, traditat e hapjes se oreksit dhe trend me stil, dhe nje koleksion unikal i recetave origjinale per cdo situate.

http://eng.1tvrus.com/demo/