Sibila d.o.o.

TNT COMEDY

TNT-Comedy eshte nje version nderkombetar i kanalit Rus TNT TV, krijuar per popullaten Rusisht folese qe jeton jashte Federates Ruse, si dhe turisteve Rusisht foles ne mbare boten.

Kanali permban humoret me te mira dhe projektet argetuese te televizionit Rus si: «Comedy club», «Comedy Woman», «Stand Up», «Fizruk (PE teacher)», «Internees», «Univer (Varsity. On campus)», «DOM-2» e shume te tjere, si dhe projekte te reja te kanalit TNT ne diten e premieres Ruse.

Per shperndarje TNT-Comedy via satelit, kabell dhe rrjet IP, kontaktoni departamentin tone te shitjeve.