Sibila d.o.o.

TRING Kanalet

TRING INTERNATIONAL ju sjell nje seleksionim te produksioneve origjinale te Platformes Tring qe prej lancimit te saj. Argetim me disa sezone te shfaqjeve me te mira, kinematografine Shqiptare, formate TV & shou krijuar per kanalet tematike prej platformes se vetme multimediale Shqiptare.

TRING SHQIP ofron Argetim te pergjithshem me produksione 100% Shqiptare prej arkivit te bollshem te Vizion Plus. Perfshin dokumentare, informacion kulturor, shfaqje dhe filma nga "Kino Studio". Eshte nje kanal me target emigrantet Shqiptare kudo ne bote.

ELRODI MUSIC eshte nje televizion Shqiptar qe transmeton vetem muzike tradicionale Shqiptare. Synon te ruaje traditen dhe kulturen kombetare.

BBF TELEVISION eshte kanali i pare komercial me tema muzikore ne Shqiperi. Transmeton 24 ore muzike Shqiptare perfshire klipet e fundit te artisteve Shqiptare. Fillimi i transmetimit ne qytetin e Fierit, e me pas televizioni muzikor u vendos ne Tirane.

Folk + eshte pjese e rrjetit Televiziv BBF. Transmeton vetem muzike folklorike.

KANALI 7 eshte kanali me i ri ne Tring, ne Shqiperi i cili ofron informacion mbi eventet me te rendesishme ne vend dhe jashte, 7 dite ne jave ne Shqiperi e Kosove.

ORA NEWS, eshte kanali me eksperiencen me te madhe informuese ne Shqiperi, 10 vite transmetimi lajmesh. Me reporteret live ne vend, synojne te informojne publikun profesionalisht dhe paanshmerisht mbi eventet qe ndodhin ne Shqiperi dhe ne mbare globin. Moto e tyre eshte te jene te paret ne transmetim me lajmin me te fundit. ORA NEWS, ora e informacionit tuaj.