Sibila d.o.o.

VGI MEDIA

VG Media eshte shoqeria Europiane e ndermarrjeve mediatike komerciale. Themeluar ne vitin 2001, perfaqeson te drejtat e transmetimeve Gjermane dhe disa nderkombetare, - televizioneve private dhe radiove, midis tyre Prosieben, Sat. 1, kanali i lajmeve N24 dhe radio stacionet e spikatura Gjermane.