Sibila d.o.o.

VREMYA

Vremya eshte kanal unikal biografie i cili tregon mbi jeten e njerezve te...

Vremya eshte kanal unikal biografie i cili tregon mbi jeten e njerezve te jashtezakonshem, personaliteteve te medha te kohes tone, figura legjendare te se kaluares: aktore, atlete, muzikante, politikane dhe shkencetare.

http://eng.1tvrus.com/demo/