Sibila d.o.o.

TRACE SPORT & STARS

TRACE Sport Stars eshte kanali i pare global i argetimit dedikuar jetes se yjeve te sporteve.

TRACE URBAN

TRACE Urban eshte kanali muzikor #1 Hip-hop, R&B dhe Rythmic Top 40.

TRACE AFRICA 

TRACE Africa eshte kanali muzikor #1 dedikuar muzikes Afrikane.

TRACE GOSPEL

Eshte kanali i vetem televiziv i cili shfaq muziken e Ungjillit/Gospel ne te gjitha format.

TRACE KITOKO

Kanali i vetem i dedikuar ndaj muzikes kongoleze.

TRACE LATINA

TRACE LATINA eshte kanali i vetem krijuar per te dashuruarit ndaj muzikes Urbane latine.

TRACE MZIKI

“Twapenda mziki chem chem” nenkupton “Duam muzike te nxehte plot avuj”.

TRACE NAIJA

TRACE Naija eshte kanali i vetem dedikuar muzikes Nigeriane dhe Ganeze.

TRACE TOCA

“A Paixão Da Música” nenkupton “pasioni per muziken” ne Portugalisht. Dhe kjo eshte cfare shfaq TRACE Toca.

TRACE TROPICAL

TRACE Tropical eshte kanali muzikor #1 eksluzivisht dedikuar muzikes tropikale.