Sibila d.o.o.
TRACE AFRICA 

TRACE AFRICA 

TRACE Africa eshte kanali muzikor #1 dedikuar muzikes Afrikane.

Eshte zeri i artisteve Afrikane me videot muzikore me te mira nga te gjithe zhanerat e muzikes Afrikane: Afro-pop, Coupé-décalé, Kwaito-house, Afro-trap, Makossa, N’dombolo…
TRACE Africa fokusohet ne muziken Afrikane dhe kulturen duke shfaqur koncerte dhe prezantime lidhur me artistet me te mire Afrikane.