Sibila d.o.o.
TRACE GOSPEL

TRACE GOSPEL

Eshte kanali i vetem televiziv i cili shfaq muziken e Ungjillit/Gospel ne te gjitha format.

Muzika e Gospel ka marre nje zhvillim te jashtezakonshem ne ditet e sotme, eshte shume me teper se koret. TRACE Gospel eshte kanali i vetem i cili perfaqeson fytyren e sotme te muzikes gospel. Nepermjet videove muzikore me te mira te Gospel Kontemporan, Urban Gospel, Adhurimit Gospel and Gospel Tradicional, si dhe intervistave me artistet e formuar, koncertet dhe shfaqje, TRACE Gospel shfaq diversitetin e muzikes gospel.