Sibila d.o.o.
TRACE KITOKO

TRACE KITOKO

Kanali i vetem i dedikuar ndaj muzikes kongoleze.

TRACE Kitoko eshte kanali i vetem i dedikuar muzikes Kongoleze. Nga Rumba ne Ndombolo nepermjet Hip-Hop, do te gjeni tingujt me te mire te Afrikes Qendrore, si dhe intervista eksluzive, koncerte, shfaqje dhe dokumentare te yjeve tuaj te preferuar. 
Biso to lova ndule!