Sibila d.o.o.
TRACE LATINA

TRACE LATINA

TRACE LATINA eshte kanali i vetem krijuar per te dashuruarit ndaj muzikes Urbane latine.

Nga Salsa ne Reggaeton nepermjet Hip-Hop, Merengue apo Bachata, TRACE Latina mbledh tingujt me te mire Latine, si dhe intervista eksluzive, koncerte, shfaqje dhe dokumentare prej yjeve tashme te njohur dhe ata te rinj urbane Latine.