Sibila d.o.o.
TRACE MZIKI

TRACE MZIKI

“Twapenda mziki chem chem” nenkupton “Duam muzike te nxehte plot avuj”.

TRACE Mziki eshte gjithcka e vertete per kete moto dhe ofron videot me te nxehta nga artistet me te mire Afrikane. Afro-pop, Afro-beat, Hip-hop, R&B, Ragga, Dancehall, Bongo Flava, Afro-fusion, Afro-trap… jane disa prej zhanerave te muzikes qe transmetohet ne kete kanal dedikuar Afrikes Lindore dhe muzikes Suhaili ne te gjitha format.