Sibila d.o.o.
TRACE NAIJA

TRACE NAIJA

TRACE Naija eshte kanali i vetem dedikuar muzikes Nigeriane dhe Ganeze.

Artiste nga ky rajon e marrin fjalen nga stuhia dhe TRACE Naija reflekton realitetin. Shfaq videot muzikore me te mira te Afro-pop, Afro-beat, Afro Hiphop, Hip-hop, R&B, Ragga dhe Dancehall, si dhe koncerte dhe shout e tjere qe lidhen me artistet Nigeriane, Ganeze dhe kulturen e tyre.