Sibila d.o.o.
TRACE TOCA

TRACE TOCA

“A Paixão Da Música” nenkupton “pasioni per muziken” ne Portugalisht. Dhe kjo eshte cfare shfaq TRACE Toca.

Videot muzikore me te mira urbane dhe kontenti i tyre nga Angola, Mozambique, Guinea Bissau, Brazil dhe Bregu i Fildishte. TRACE Toca shpalos tere zhanerat e muzikes prej ketyre vendeve pershire Kizomba, Kuduro, Zouk, Cabo Love, Semba, Samba, Afro -house, Afro-pop…