Sibila d.o.o.
TRACE TROPICAL

TRACE TROPICAL

TRACE Tropical eshte kanali muzikor #1 eksluzivisht dedikuar muzikes tropikale.

Prezanton videot muzikore me te mira nga Amerika Latine, Karaibet dhe Oqeani Indian ne zhanera te ndryshem muzikore (Salsa, Reggae, Reggaeton, Merengue, Bachata, Zouk, Zumba, Soca, Maloya, Sega…). TRACE Tropical gjithashtu transmeton koncerte dhe dokumentare mbi muziken tropikale dhe kulturat.