Sibila d.o.o.

CNBC

CNBC, I pari ne mbare Boten e Biznesit, eshte transmetues lider global i jetes se biznesit si dhe lajmeve e informacionit financiar.

FRANCE 24

FRANCE 24 eshte kanali i pare nderkombetar i lajmeve qe ofron nje perspektive Franceze dhe sensibiliteti ne eventet boterore.