Sibila d.o.o.
FRANCE 24

FRANCE 24

FRANCE 24 eshte kanali i pare nderkombetar i lajmeve qe ofron nje perspektive Franceze dhe sensibiliteti ne eventet boterore.

FRANCE 24 eshte kanali i pare nderkombetar i lajmeve qe ofron nje perspektive Franceze dhe sensibiliteti ne eventet boterore. Transmeton 24/7 ne tre kanale, Frengjisht, Anglisht dhe Arabisht. FRANCE 24 mund te aksesohet nga sherbim kabllor, satelitor, ADSL dhe telefonat celulare. Faqja e internetit FRANCE24.com eshte e vlefshme ne 3 gjuhe (Anglisht, Frengjiths is available in 3 languages (English, French and Arabic). The internet is central to FRANCE 24 and the channel aims to make FRANCE24.com the leading video site for international news.