Sibila d.o.o.

AMOREYO

Video te bukura dhe romantike nga e gjithe bota, prej yjesh te njohur dhe ata te rinj te cilet do te riformojne skenen muzikore ne vitet e ardhshme.

C MUSIC

C Music është i vetmi kanal dedikuar për të shfaqur bukurinë e muzikës klasike në mënyrë të lehtë popullore. Shikuesit mund të kënaqen duke parë ikonat më të mëdha të muzikës klasike botërore në video...

STINGRAY ICONCERTS

Stingray iConcerts është kanali i vetëm dhe i parë dedikuar koncerteve dhe performancë live, 24 orë në ditë në 7 ditë të javës. Programi shfaq koncertet qe nuk keni parë dhe ju jep mundesinë t’i shijo...

CUBAYO

CUBAYO TV mbledh muziken nga Argjentina, Brazili, Venezuela, Kuba, Meksika, SHBA, Spanja, Portugalia e shume te tjere. Te gjitha keto vende sjellin histori muzikore ne CUBAYO TV.

RFM TV

RFM TV ofron nje diversitet muzike dhe nje program unikal, ne partneritet me veprime marketing te RFM radio.

MCM TOP

MCM TOP është plotësisht kanal muzikor që transmeton eksluzivisht këngët më të mira TOP në listat ndërkombëtare dhe fokusohet në listën e tij, videot muzikore dhe llojin e muzikes precize për moshat 1...

MEZZO

MEZZO është unik. Asnje televizion tjetër Francez nuk shpërndahet në 39 shtete, dhe mbi 16 milion abonente në botë – gjithçka falë gjuhës së dashur universale: muzikes!

PARTY'S

PARTY’S eshte vendi per te takuar tere mbreterit dhe mbretereshat e muzikes dance, si dhe shume te rinj dhe artiste lokale, qe ngrihen ne skenen e madhe te kercimit.

MEZZO LIVE HD

Mezzo LIVE HD perfiton nga njohja e emrit MEZZO si nje imazh shume pozitiv. Ekspertet dhe te apasionuarit pas muzikes mund te gjejne kontentin qe pelqejne. Abonenetet e Mezzo jane besnike, kane perkus...

TRACE URBAN

TRACE Urban eshte kanali muzikor #1 Hip-hop, R&B dhe Rythmic Top 40.