Sibila d.o.o.
CUBAYO

CUBAYO

CUBAYO TV mbledh muziken nga Argjentina, Brazili, Venezuela, Kuba, Meksika, SHBA, Spanja, Portugalia e shume te tjere. Te gjitha keto vende sjellin histori muzikore ne CUBAYO TV.

BOTA KA TEMPULLIN E SAJ TE ZJARRTE
CUBAYO – MBAJTESI I MUZIKES PASIONANTE!

Mireserdhet ne boten e gezueshme dhe emocionale te CUBAYO TV – vendi ku koha eshte gjithmone e Shndirtshme, dashuria eshte ne qiell, buzeqeshja juaj asnjehere nuk venitet prej fytyres dhe zemra juaj eshte plot gezim dhe ritme Latine. Muzika me elektrizuese dhe pasionante nga e tere bota Latine!

CUBAYO TV – el espíritu del fuego

CUBAYO TV u krijua per tu bere tempulli i muzikes dhe kultures latine. Pocja e embel e kesaj muzike eshte ishulli i vogel i Kubes - Vendi i dashurise pasionante dhe emocioneve djegese!

Lindur midis dy Amerikave, muzika Latine ka pushtuar gjysmen e globit – Ameriken e Jugut, Ameriken e Veriut, Europen dhe Azine.