Sibila d.o.o.
KERRANG!

KERRANG!

Kerrang! Eshte kanali numer nje i rrokut ne Angli, dhe luan muziken me te zhurmshme e me te njohur te planetit. Kerrang! Me krenari feston nje varietet zhaneresh rroku, duke bertitur mbi lajmet e rrogut, komentet dhe muziken qe ne e vleresojme kaq shume tani.