Sibila d.o.o.
MCM TOP

MCM TOP

MCM TOP është plotësisht kanal muzikor që transmeton eksluzivisht këngët më të mira TOP në listat ndërkombëtare dhe fokusohet në listën e tij, videot muzikore dhe llojin e muzikes precize për moshat 15-24.

MCM TOP është plotësisht kanal muzikor që transmeton eksluzivisht këngët më të mira TOP në listat ndërkombëtare dhe fokusohet në listën e tij, videot muzikore dhe llojin e muzikes precize për moshat 15-24. MCM TOP është kanal 100% muzikor dhe transmeton hitet e sotme të të gjitha llojeve: Pop, Rrok, Electro, Dance, Rap dhe R’n’B.

MCM TOP në fakte dhe shifra:

  • 24 / 7 kanal me klipe muzikore
  • 100% kanal me muzike të hiteve muzikore
  • Plotësisht i përkushtuar listave të këngëve më të mira si: Lady Gaga, Ciara, Helmut Fritz, Bisso Na Bisso, etj.
  • Grafik unik me albumet më të mira
  • Target kryesor audienca: 15 – 24 vjecare
  • Mbi 7 milion shtëpi në 40 shtete

Formatet e vlefshme :

  • web TV
  • Mobile TV