Sibila d.o.o.
MEZZO LIVE HD

MEZZO LIVE HD

Mezzo LIVE HD perfiton nga njohja e emrit MEZZO si nje imazh shume pozitiv. Ekspertet dhe te apasionuarit pas muzikes mund te gjejne kontentin qe pelqejne. Abonenetet e Mezzo jane besnike, kane perkushtim te forte ndaj emrit.

Mezzo LIVE HD perfiton nga njohja e emrit MEZZO si nje imazh shume pozitiv. Ekspertet dhe te apasionuarit pas muzikes mund te gjejne kontentin qe pelqejne. Abonenetet e Mezzo jane besnike, kane perkushtim te forte ndaj emrit (60%* i njerezve te cilet e njohin MEZZO e shikojne ate). 6 nga 10 abonente te cilet e kane pare jane audience e mire: mesatarisht 3ore e 33 min per abonente ne jave. 98% synojne te vazhdojne te shikojne kanalin.

Mezzo perfaqeson nje mundesi per zhvillim me nje miksim dhe cilesi te larte programesh. Mezzo HD eshte 100% Kanal High Definition. Imazhet super te pastra te imazheve eshte rezultat i rregjistrimeve te te gjitha programeve ne HD:

- Cilesia e larte e imazheve eshte perfekte si kanal arti, duke i prure shikuesve bukurine madheshtore te kostumeve, nuancat e skenave dhe koreografive.

- Te apasionuarit e muzikes klasike do te preferojne akoma me teper te shikojne programet e tyre ne HD ne MEZZO LIVE HD

- Teknologjia HD do te fitoje mbi publikun e gjere per muziken klasike dhe jazz duke u terhequr pas cilesise se imazheve dhe cilesise se tingujve.