Sibila d.o.o.

DUCK TV

DUCK TV si kanal mund të përshkruhet më mirë si channel “edukativo-argëtues”. Audienca për të cilën është ndërtuar janë fëmijët 6 deri 36 muajsh.

TIJI

TIJI është kanali i parë parashkollor, që synon moshat nën 7 vjec. Është miqësor, dhe i afrueshëm duke i drejtuar fëmijët në hapat e parë të zbulimit të botës me inteligjencë dhe humor.

KIDZONE

KIDZONE TV eshte nje kanal dedikuar femijeve dhe perse jo te rriturve qe duan filmat me kartona.