Sibila d.o.o.
TIJI

TIJI

TIJI është kanali i parë parashkollor, që synon moshat nën 7 vjec. Është miqësor, dhe i afrueshëm duke i drejtuar fëmijët në hapat e parë të zbulimit të botës me inteligjencë dhe humor.

TIJI është kanali i parë parashkollor, që synon moshat nën 7 vjec. Është miqësor, dhe i afrueshëm duke i drejtuar fëmijët në hapat e parë të zbulimit të botës me inteligjencë dhe humor. Kanali TiJi është 100% jo i dhunshëm dhe është në balancë me ritmet e fëmijëve si dhe oraret e tyre.

TiJi ndihmon fëmijët të rriten në një mjedis të sigurt dhe miqësor. Me TiJi fëmijët stimulojnë imagjinatën e tyre (SamSam, Peppa Pig…), zbulojnë botën e (Tom and Pippo, Big Barn Farm…) dhe mësojnë cdo ditë (Todd’s World, Canopus…)

TIJI në fakte dhe shifra:

  • Seleksionimi i programeve më të mira qe i përkasin moshës parashkollore dhe i përket nevojave të fëmijëve
  • I këndshëm për zgjim – kombinimi i programve edukative dhe argëtuese
  • 100% përmbajtje mësimi dhe 100% programme jo të dhunshme
  • 5 milion familje në më tepë se 16 shtete
  • Kanali më i parë nga shikuesit e vegjël 4-10 vjec në France (Mediacabsat results 2009)

Formatet e vlefshme:

  • VOD
  • Catch up
  • Web TV
  • Mobile TV
  • Mundësi lokalizimi të kanalit