Sibila d.o.o.

OUTDOOR SPORT CHANNEL

Themeluar ne vitin 2008, Outdoor Sport Channel® (Global Outdoor Sports Television®) eshte rrjeti i kanalit televiziv sportiv global i vetem ne industri qe transmeton 24 ore sporte te ndryshme aksion, vere & dimer, lajmet e fundit perfshire dhe FCB. Lajme ne studio, segmente videosh qe mbulojne klubin e Bayern Munich FC, lajmet e fundit rreth ketij klubi, pamje pas kuintave/komuniteti, intervista, aftesi, trajnim dhe ndjeshje. Ne vijimesi program promovues psh. speciale, festimet per kupen te gjitha ne transmetim.