Sibila d.o.o.

1+1 INTERNATIONAL

Portfelj 1+1 Media Group vsebuje 5 nacionalnih zemeljskih kanalov. Kanal 1+1 International ne vsebuje oglasnih blokov. Kanal oddaja 60% programa v ukrajinskem in 40% v ruskem jeziku.

CTC

CTC International je prvi ruski zabavni kanal, ki vam prinaša najbolje ocenjene ruske drame, televizijske zabavne igre, popularne zabavne skeče, izobraževalne programe za otroke, kakor tudi najnovejše...

PERETZ

Peretz je prvi ‘’lahkotni zabavni TV kanal za odrasle’’. Ciljno občinstvo so gledalci med 25. in 49. letom starosti. Paradna žanra so humoristične serije in resničnostne oddaje. V središču progama so ...

TNT COMEDY

TNT-Comedy je mednarodna verzija ruskega televizijskega kanala TNT, ki je namenjen rusko govorečim gledalcem zunaj meja Ruske federacije ter ruskim turistom po svetu.

PLANETA HD

PLANETA HD je edini televizijski kanal v ruskem jeziku, ki po svetu oddaja v polni HD kvaliteti!

BESTSELLER

Življenjske zgodbe, ki se jim ne morete upreti!

MOOLT

MOOLT je prvi in edini ruski televizijski kanal, ki je v celoti posvečen zabavi najmlajših.

CHANNEL ONE RUSSIA

Kanal Channel One Russia je uveljavljen televizijski kanal v ruskem jeziku, ki ponuja pestro mešanico programskih vsebin.

DOM KINO

Kanal Dom Kino je pravi raj za vse ljubitelje ruskega filma.

MUZIKA PERVOGO

Kanal Muzika Pervogo je posvečen celi paleti moderne ruske glasbe...

VREMYA

Vremya je edinstven biografski kanal, ki pripoveduje o življenjskih zgodbah izstopajočih posameznikov, izrednih osebnosti našega časa in zgodovinskih oseb.

TELECAFE

Telecafe je televizijski kanal posvečen hrani kot izrazu prestiža in estetskega užitka...

CAROUSEL

Carousel je dinamičen kalejdoskop najboljših izobraževalnih in razvedrilnih oddaj, najboljših filmov in risank, zabavnih kvizov in iger.