Sibila d.o.o.

TRING kanali

TRING INTERNATIONAL že vse odkar je bil lansiran, prinaša izbor najboljših originalnih vsebin v produkciji Tring Platform. Ponuja zabavo z najboljšimi serijami, albansko kinematografijo, magazinske oddaje in druge televizijske formate, ki so bili ustvarjeni za tematske kanale edine albanske digitalne multimedijske platforme.

TRING SHQIP je splošen zabavni kanal, ki predvaja samo albansko produkcijo iz arhiva Vizion Plus. Med drugim predvaja dokumentarce, magazinske oddaje o kulturi, pogovorne oddaje in filme v produkciji Kino Studia. Kanal je namenjen albanski diaspori po svetu.

ELRODI MUSIC je albanska televizija, ki predvaja samo albansko tradicionalno glasbo. Njen glavni namen je ohraniti tradicionalno nacionalno kulturo.

BBF TELEVISION je prvi komercialni glasbeni kanal v Albaniji. 24 ur na dan predvaja albansko glasbo, vključno z najnovejšimi videospoti albanskih glasbenikov. Kanal je začel oddajati v Fierju, vendar se je kasneje preselil v Tirano.

Folk + je del mreže BBF ter predvaja samo ljudsko glasbo.

KANALI 7 je najnovejši kanal v družini Tring, ki je na voljo v Albaniji. Poroča o najnovejših in najpomembnejših novicah doma in po svetu. Oddaja 7 dni na teden po vsej Albaniji in Kosovem.

ORA NEWS je najbolj izkušen informativni kanal v Albaniji z več kot 10. leti poročanja o aktualnih dogodkih. Kanal je z mrežo poročevalcev na terenu, zavezan profesionalnemu in nepristranskemu informiranju javnosti o aktualnih novicah in dogodkih v Albaniji in po svetu. Kanal sledi sloganu, da je potrebno z najnovejšimi novicami iti prvi v eter. ORA NEWS je vaš čas za novice.