Sibila d.o.o.
CNBC

CNBC

CNBC je vodilni svetovni komentator za poslovne in finančne novice in informacije v živo.

CNBC, prvi v poslu na svetu, je vodilna postaja v državah Evrope, Bližnjega vzhoda in Afrike (EMEA), ki pokriva poslovno in finančno področje. S pokrivanjem finančnih trgov in mednarodnih poslovnih novic v realnem času, CNBC zalaga vodilne v poslu, investitorje in industrijo finančnih storitev v državah EMEA s potrebnimi informacijami in analizami.

S sporedom iz držav EMEA, ZDA in Azije, CNBC poskrbi za 24 urni poslovni sestanek. Spored je sestavljen iz ključnih dnevnih poslovnih dogodkov. Zaradi našega učinkovitega pokrivanja poslovnega sveta v visokem ritmu, od pričetka trgovanja v Evropi, preko zvonca, ki oznanja odprtje borze na Wall Streetu, do zaprtja azijskih trgov, je za starejše poslovne vodilne, spremljanje CNBC nepogrešljivo.

CNBC ponuja gledalcem več kot devet ur programa o trgih držav EMEA vsak delovni dan, z paradnimi oddajami kot so ''Squawk Box'', program pred odprtjem borz, ''Worldwide Exchange'', CNBC-jeve globalne poslovne novice iz treh studiov v Londonu, New Yorku in Singapurju ter ''Europian closing bell'', jedrnat povzetek novic in velikih poslovnih zgodb, ki so pretresale dan.