Sibila d.o.o.
DUCK TV

DUCK TV

DUCK TV je otroški program, ki je ustvarjen pod nadzorom otroških psihologov. Duck tv je 100% izobraževalno-zabavni program. Je program, ki je popolnoma brez nasilja in male gledalce ščiti pred vsakršnim škodljivim elementom.

DUCK TV je otroški program, ki je ustvarjen pod nadzorom otroških psihologov. Ciljno občinstvo so otroci stari od 6 do 36 mesecev. Duck tv je 100% izobraževalno-zabavni program. Je program, ki je popolnoma brez nasilja in male gledalce ščiti pred vsakršnim škodljivim elementom.

Duck tv ni nadomestilo za skrb matere, je pa barvita in učinkovita pomoč pri vsakodnevnem življenju. S svojo vsebino zagotavlja kvalitetno preživljanje časa otrok, saj starši lahko popolnoma zaupajo vsebini Duck tv-ja. Vse animacije so ustvarjene pod nadzorom otroških psihologov in v skladu z najnovejšimi študijami s področja kognitivnega razvoja in otroške psihologije.

Ker je Duck tv lastnik svetovnih pravic za vse vsebine, ki jih proizvaja, je kanal na voljo za takojšno uvedbo in televizijsko distribucijo (Kabelski, IPTV, Digitalni, DTH, VOD, Mobilna TV, PPV).

Program je dosegljiv tudi v HD tehniki.